Υποβολής Εργασιών για το 11ο ΦΣΔΕΤ με θέμα «Καινοτομία και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα» (20/3/2014)

Καινοτομία και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα
15 Μαΐου 2014 / Συνεδριακό Κέντρο ΕΕΔΕ, Αθήνα

Το ετήσιο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΦΣΔΕΤ) αποτελεί πλέον ένα σημαντικό forum νέων ερευνητών στις γνωστικές περιοχέςτης Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Θα ήταν χαρά μας νέοι ερευνητές και νέα μέλη ΔΕΠ, υποψήφιοι διδάκτορες, ή φοιτητές με τους οποίουςσυνεργάζεσθε να συμμετάσχουν στο συνέδριο παρουσιάζοντας κάποιο τμήμα της ερευνητικής τους δουλειάς. Ειδικότερα, το 11ο ΦΣΔΕΤ(http://fsdet.dmst.aueb.gr), με θέμα «Καινοτομία και ΒιώσιμηΕπιχειρηματικότητα», αποσκοπεί σε μια πανελλήνια επιστημονική συνάντησηνέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και τη συμβολή τους στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων. Ευπρόσδεκτη είναι κάθε εργασία που ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή περιλήψεων είναι η 07/04/14.

Η επιστημονικής επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από μέλη ΔΕΠ τουΤμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ η οργανωτική επιτροπή συγκροτείται από φοιτητέςτου τμήματος.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Κώστας Ανδρουτσόπουλος,
Λέκτορας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,
Επιστημονικός Υπεύθυνος 11ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμηςκαι Τεχνολογίας,
Ύδρας 28, 113 62 Αθήνα, τηλ. 210 8203673, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.