Επιλογή Φορέα Υποδοχής

  1. Οι φοιτητές/τριες κατά τη διαδικασία της προαίτησης επιλέγουν έως τρείς (3) φορείς με σειρά προτίμησης.
  2. Η Πρακτική Άσκηση δύναται να πραγματοποιηθεί και σε άλλη πόλη εκτός της Κέρκυρας. Διευκρινίζεται ότι το Πρόγραμμα δεν καλύπτει έξοδα διαμονής και μετακίνησης. Ο/Η φοιτητής/τρια δεν δύναται να πραγματοποιήσει την Πρακτική του Άσκηση σε συγγενικό πρόσωπο.
  3. Οι φοιτητές/τριες μπορούν να αναζητήσουν και να επιλέξουν Φορέα Υποδοχής έπειτα από συνεννόηση με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Π.Α. του Τμήματος.
  4. Οι Φορείς Υποδοχής των ασκούμενων φοιτητών/τριών του προηγούμενου ακαδ. έτους είναι αναρτημένοι εδώ.
  5. Μεταφερόμενοι στην αρχική σελίδα του συστήματος Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ (ΑΤΛΑΣ) και επιλέγοντας το πεδίο «Εγγραφή / Είσοδος» οι φοιτητές/τριες έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και να αναζητήσουν τους εγγεγραμμένους  φορείς.

 

β) Eπιλέγετε από τη στήλη «Είσοδος» το πεδίο «Προπτυχιακός Φοιτητής».

 

γ) Στη συνέχεια, επιλέγετε  το «Ιόνιο Πανεπιστήμιο» ως ίδρυμα και εισάγετε το username και τον κωδικό που χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος.

δ) Αφού ολοκληρώσετε τη σύνδεση θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τα υπάρχοντα στοιχεία σας. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία θα είστε πλέον έτοιμοι να αναζητήσετε Φορέα Υποδοχής.

ε) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γεωγραφικές παραμέτρους για να περιορίσετε την αναζήτηση, στην πόλη που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε Πρακτική Άσκηση.Μέσω του συστήματος ΑΤΛΑΣ μπορέσετε να δείτε τις ενεργές θέσεις Πρακτικής Άσκησης και να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με τον εκάστοτε Φορέα.