Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2012 - GET IN THE RING

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (ΠΕΕ) αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή στον κόσμο για την καινοτομία και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, όπου οι start-up επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα μέσα από νέες ιδέες να ωθήσουν την οικονομική ανάπτυξη και να συνδράμουν στην ευημερία της κοινωνίας.

Κάθε Νοέμβριο για μία εβδομάδα, η ΠΕΕ εμπνέει ανθρώπους σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους ως αυτοδημιούργητοι και καινοτόμοι.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2008, από τον πρώην Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Gordon Brown και τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ewing Marion Kauffman Foundation, Carl Schramm. Από τότε, 115 χώρες έχουν συμμετάσχει -με περίπου 24.000 συνεργαζόμενους φορείς, σχεδιάζοντας περισσότερες από 37.000 δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκονται άμεσα περισσότερα από 7 εκατομμύρια άτομα.

Φέτος οργανώνουμε το 5ο Ετήσιο Συνέδριο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης. Φιλοξενείται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.) και διοργανώνεται από την εταιρεία επικοινωνίας MSCOMM.

Θα πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλης ανταπόκρισης συνέδριο στις 14-16 Νοεμβρίου με τίτλο «Game Changers Generation We» για το οποίο έχουμε συνεργαστεί με την παγκόσμια μάχη επενδύσεων «Get in the Ring».

Το «Get in the Ring» θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα σε συνεργασία με τον παγκόσμιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 14 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι start-up επιχειρήσεις θα πρέπει να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες μπροστά σε κριτές και ζωντανό κοινό. Θα επιλεχθούν 12 νέες επιχειρήσεις που έχουν ιδρυθεί σε διάστημα μικρότερο των 5 ετών, ενώ δύο θα πάνε στο διεθνές ραντεβού στο Ρότερνταμ στις 14 Νοεμβρίου, διεκδικώντας επένδυση μέχρι 1.000.000€. Οι υπόλοιποι 10 θα διαγωνιστούν σε τοπικό επίπεδο και θα αναδειχθεί ένας μεγάλος νικητής.

Σας παρακαλούμε θερμά να επικοινωνήσετε στους φοιτητές και στο περιβάλλον σας την ευκαιρία να μπουν στη μάχη με τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Για πληροφορίες, επισκεφθείτε τις σελίδες www.gewgreece.org ή gr.unleashingideas.org.  Για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου θα πρέπει να μπουν στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. συμπληρώνοντας μία μόνο σελίδα παρουσίαση της ιδέας τους.

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων και παρακαλώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


Με εκτίμηση,

Η Ελληνική Ομάδα Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.